Ψυχαγωγία και μάθηση.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ PYTHON

Διαδικτυακά δυαδικά παιχνίδια

Παιχνίδια Scratch

bonanza
BINARY BLITZ
Σε αυτό το παιχνίδι σου δίνεται η δυαδική μορφή ενός αριθμού και εσύ πρέπει να βρεις ποιος αριθμός είναι στο δεκαδικό σύστημα και το αντίστροφο.
BINARY BONANZA
Σε αυτό το παιχνίδι σύρετε και μετακινήστε δυαδικά ψηφία φτιάχνοντας τριάδες, τετράδες για να ταιριάξετε τους αριθμούς στα δεξιά. Αντιστοιχίσετε όλους τους αριθμούς για να ολοκληρώσετε το κάθε επίπεδο.
Παιχνίδι Μπάσκετ Scratch
Για να ξεκινήσεις το παιχνίδι πατάς την πράσινη σημαία. Κάθε παίχτης έχει το δικαίωμα να σουτάρει 5 φορές επιλέγοντας έναν αριθμό από το 1 έως το 9, με τον περιορισμό να μην επιλέξει τον ίδιο αριθμό δεύτερη φορά. Στο τέλος των προσπαθειών εμφανίζετε το Σκορ.
Binary game Scratch
Για να ξεκινήσεις το παιχνίδι πατάς την πράσινη σημαία Ένα παιχνίδι όπου στόχος είναι να βρούμε την δυαδική μορφή ενός δεκαδικού αριθμού. Ο χρήστης έχει 3 προσπάθειες για να το επιτύχει αυτό. Δίνεις τιμές 0 και 1 στα πεδία από 1Β έως 8Β. Ο σωστός συνδυασμός των τιμών 0 και 1 θα μας δώσει ένα άθροισμα ίσο με τον δεκαδικό που δώσαμε. Στην 3η προσπάθεια ο bitάκιας σου δίνει μία βοήθεια. Μπες και παίξε.... ο bitάκιας σε περιμένει.